21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Επιστρέφει δυνατά το True Detective με Jodie Foster! Δείτε το νέο trailer

    Το True Detective σύντομα θα επιστρέψει και φαίνεται ότι αυτή τη φορά η σειρά θα έρθει πιο κοντά στην 1η σεζόν. Ένα νέο trailer για το True Detective: Night Country κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, που παρουσιάζει την κεντρική υπόθεση της σειράς και υπαινίσσεται τις τρομακτικές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία.

    Η σειρά επιστρέφει στο HBO στις 14 Ιανουαρίου. Η νέα σεζόν ακολουθεί τη Liz Danvers (Jodie Foster) και την παλιά της σύντροφο Evangeline Navarro (Kali Reis) καθώς οι δύο ερευνούν πώς και γιατί οκτώ άνδρες εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος στη φανταστική πόλη Ennis της Αλάσκας. Ως συνήθως με το True Detective, οι δυο τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποιο σκοτάδι στο δικό τους παρελθόν, καθώς και ό, τι σκοτάδι υπάρχει στην παγωμένη ερημιά της Αλάσκας.

    Δείτε το trailer:

    Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, οι οποίες γράφτηκαν από τον δημιουργό της σειράς Nic Pizzolatto, η νέα έχει στο τιμόνι το σκηνοθέτη τρόμου Issa López, ο οποίος είπε ότι θέλει να επεκτείνει μερικά από τα υπερφυσικά υπόγεια στοιχεία που ήταν σημαντικά στην πρώτη σεζόν της σειράς, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί από τότε.

    Διαβάστε επίσης:

    Marvel και Star Wars σειρές που “έκλεισαν” για το 2024 – Δυσάρεστα νέα για το Andor

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles