12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επιστρέφει για 2 εβδομάδες το κανάλι της Marvel Studios στην Cosmote TV!

    Δύο εβδομάδες γεμάτες σούπερ ήρωες έρχονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV! Το COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS, το pop-up κανάλι αφιερωμένο στο «σύμπαν» της Marvel, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15/10 και θα προβάλει ταινίες, αφιερώματα ή ντοκιμαντέρ για κάθε σούπερ ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και backstage υλικό από το “Marvel Cinematic Universe”.  

    Το κανάλι των υπερηρώων θα παραμείνει στον «αέρα» έως και την Κυριακή 31/10, προβάλλοντας blockbusters του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο. Μεταξύ αυτών είναι οι ταινίες Captain America: The First Avenger, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War με τον Κρις Έβανς, Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, καθώς και τα 4 μέρη του all-star cast franchise των «Εκδικητών» (MARVEL’S THE AVENGERS,  AVENGERS: Age of Ultron, AVENGERS: Infinity War, AVENGERS: Endgame).

    Στο COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα προβληθεί και το Doctor Strange με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, οι δύο ταινίες με τους Φύλακες του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy), το Captain Marvel, καθώς και οι περιπέτειες των Ant-Man (Πολ Ραντ) και Thor (Κρις Χέμσγουορθ) μέσα από τις ταινίες AntMan, O AntMan και η Σφήκα (AntMan and the Wasp) και Thor, Thor: Ragnarok και Thor: The Dark World.

    Το πρόγραμμα του καναλιού θα κάνει έναρξη με την ταινία Captain America: O Πρώτος Εκδικητής (Παρασκευή 15/10, 19.10), ενώ ο επίλογος θα γραφτεί με την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών, Avengers: Endgame (Κυριακή 31/10, 21.30).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles