21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια η τηλεοπτική σειρά Spartacus

    Μετά από 10 χρόνια περίπου, το γνωστό franchise Spartacus αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου Starz. Η νέα σειρά θα βασιστεί στους 4 υπάρχοντες κύκλους του Spartacus, ανοίγοντας νέες περιπέτειες για τους original χαρακτήρες. Δημιουργός, παραγωγός και συγγραφέας της σειράς είναι ο Steven S. DeKnight. Ο ίδιος ανέφερε για το sequel:

    “Αποτελεί απίστευτη τιμή η πρόσκληση να επιστρέψω στον κόσμο του Spartacus όπου είχα την απεριόριστη υποστήριξη των συναδέλφων μου στο Starz και στη Lionsgate. Μαζί δημιουργούμε κάτι μοναδικό και έξω από τα συνηθισμένα για το επόμενο κεφάλαιο αυτής της επικής ιστορίας”.

    Σημειώνεται ότι το “Spartacus: Blood and Sand” έκανε πρεμιέρα το 2010 με πρωταγωνιστή τον Αντι Γουίτφιλντ, ο οποίος διεγνώσθη με καρκίνο και 18 μήνες μετά έφυγε από τη ζωή. Στη συνέχεια το Starz παρουσίασε το prequel “Spartacus: Gods of the Arena” το 2011 και δύο ακόμα σειρές, το Spartacus: Vengeance” το 2012 και το “Spartacus: War of the Damned” το 2013.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτερος Εγώ: Νέμεσις: Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles