21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιστροφή στην… κόλαση! Ανακοινώθηκε το Diablo 2: Resurrected για PC και κονσόλες!

    Ω ναι οι κλασικοί fans τoυ Diablo (κι όχι μόνο) από σήμερα μπορούν να αισθάνονται λιγάκι πιο… happy, καθώς η Blizzard στο πλαίσιο της BlizzCon 2021 προχώρησε στην αποκάλυψη του remastered Diablo 2, το οποίο θα ονομάζεται Diablo 2: Ressurected και θα κυκλοφορήσει σε PC και consoles μέσα στο 2021!

    To full HD remaster του εμβληματικού και all-time classic Diablo 2 (μαζί με το expansion Lord of Destruction) θα προσφέρει δύο οπτικές μία «κλασική» και μία σύγχρονη με όλα τα απαιτούμενα καλούδια και αναβαθμίσεις στα visuals. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά, dynamic lightning effects, επανασχεδιασμένα animations και spell effects, 4K αναλύσεις και (το κερασάκι στην τούρτα), 27 λεπτά από τα θρυλικά cinematics του παιχνιδιού, τα οποία έχουν γίνει shot-by-shot! Επιπλέον, θα υποστηρίζει Dolby 7.1 surround sound, ενώ για εκείνους που θα τους αρέσει η πιο νοσταλγική μορφή του, θα μπορούν πολύ εύκολα να εναλλάσσουν ανάμεσα στη νέα με την παλιά οπτική on-the-fly με το πάτημα ενός πλήκτρου. Στο Diablo 2: Resurrected θα υπάρχουν 7 customizable character classes για να επιλέξετε (Amazon, Barbarian, Necromancer, Paladin και Sorceress από το core παιχνίδι και Assassin και Druid από το Lord of Destruction expansion). Πίσω από το development βρίσκεται η Vicarious Visions και το «αναστημένο» sequel του Diablo αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021 για PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, και Nintendo Switch, υποστηρίζοντας μάλιστα τη δυνατότητα για cross-progression ανάμεσα στις διαθέσιμες Platforms. Χωρίς αμφιβολία, το θέλουμε ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles