23.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Επιτέλους! Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Marvel’s Spider-Man 2

    Μετά τα αποκαλυπτήρια της προηγούμενης εβδομάδας, μέσω ενός εκτενούς trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, το πολυαναμενόμενο Marvel’s Spider-Man 2 απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest, ο game director Bryan Intihar έκανε την εμφάνισή του για να μοιραστεί την ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα. Στις 20 Οκτωβρίου, λοιπόν, οι παίκτες μπορούν να φορέσουν τη στολή των Miles και Peter, προκειμένου να καταρρίψουν τους Kraven the Hunter και Venom στο Spider-Man 2. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5.

    Επίσης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Intihar μοιράστηκε λίγα περισσότερα στοιχεία για έναν από τους κακούς του παιχνιδιού, τον Kraven the Hunter. Ο Intihar ανέφερε ότι ο Kraven δεν μοιάζει με κανέναν χαρακτήρα από αυτούς που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, επειδή δεν έχει υπερδυνάμεις και δε χρησιμοποιεί μαγεία. Είναι απλά ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Ο Kraven έρχεται στη Νέα Υόρκη για το «μεγαλύτερο κυνήγι» του, με τον Intihar να υπαινίσσεται ότι δεν είναι μόνο ο Peter ή ο Miles που καταδιώκει. Ο Intihar υπονόησε επίσης ότι το άτομο στο εμβληματικό μαύρο συμβιωτικό δεν είναι ο Eddie Brock αλλά κάποιος άλλος και ότι θα πρέπει να περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις 20 Οκτωβρίου για να μάθουμε.

    Διαβάστε επίσης:

    Mortal Kombat 1: Άφθονο αίμα και γερές δόσεις νοσταλγίας στο πρώτο gameplay trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles