12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επιτέλους! iPhone με θύρα USB-C ετοιμάζει η Apple

    Είναι γνωστό ότι η Apple θέλει να κάνει τα πράγματα με έναν δικό της τρόπο, γι’ αυτό το λόγο εξακολουθεί να παράγει συσκευές iPhone με τη γνωστή θύρα Lightning, παρά τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ωθούν τη βιομηχανία προς την υιοθέτηση θυρών USB-C.


    Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η εταιρεία θα κάνει αυτή τη μετάβαση προσεχώς, αφού δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει ήδη ένα μοντέλο για το 2023 που θα είναι εξοπλισμένο με USB-C. Αυτός είναι ο δρόμος άλλωστε που έχει χαράξει εδώ και καιρό ο ανταγωνισμός, αφού οι κατασκευαστές συσκευών Android ήδη τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν τα περισσότερα smartphones και tablets με τη θύρα USB-C.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Apple ετοιμάζει και έναν αντάπτορα για τα μελλοντικά τηλέφωνα που θα έχουν θύρα USB-C, που το πιθανότερο σενάριο είναι να πωλείται ξεχωριστά.
    Εκτός από το Bloomberg, και ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι η Apple θα μεταβεί επιτέλους από τη Lightning θύρα στo USB-C το επόμενο έτος.

    Διαβάστε επίσης:

    Η realme παρουσίασε το realme 9 στην Ευρώπη, το πρώτο smartphone που έχει 108MP Pro-Camera με αισθητήρα Samsung HM6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles