20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Ματιές στο gameplay του Assassin’s Creed: Valhalla!

    Μπορεί να είχαμε δει εντυπωσιακά και ατμοσφαιρικά CGI cinematics για το Assassin’s Creed: Valhalla (τόσο στην επίσημη αποκάλυψη του παιχνιδιού, όσο και στο event του Xbox Series X), ωστόσο πολλοί ήταν οι gamers που «διψούσαν» για να δουν λίγο παραπάνω gameplay! Ε, η Ubisoft αποφάσισε να αποζημιώσει τους fans και με το παραπάνω, για αυτό και στο πρόσφατο Ubisoft Forward event παρουσίασε 30 ολόκληρα λεπτά καθαρόαιμου gameplay από το νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Assassin’s Creed.

    Στο trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα δείτε μια επική μάχη έξω από ένα φρούριο, αλλά και μπόλικες «ειρηνικές» στιγμές εξερεύνησης στην μεσαιωνική Αγγλία των σκοτεινών χρόνων. Μάλιστα, θα δείτε ακόμη και ένα είδος γάμου ανάμεσα σε δύο φυλές των Vikings, όπως επίσης και ένα προοίμιο στα… rap battles που αναμένεται να αποτελέσουν από τα πιο cool στοιχεία του νέου παιχνιδιού. Φυσικά, πολλά χαρακτηριστικά του gameplay των προηγούμενων Assassin’s Creed δείχνουν να επιστρέφουν και στο Valhalla, όπου θα μπορείτε να αναμειχθείτε με το πλήθος και να κάνετε το κλασικό blend-in, θα μπορείτε να φέρετε εις πέρας μια σειρά από parkour challenges, ενώ μάλιστα θα μπορείτε να κάνετε ένα break από τις μάχες… ψαρεύοντας.

    Σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές, δεν θα υπάρχει health regeneration, με τον εν λόγω μετρητή να αντικαθίσταται από την ανάγκη να κυνηγήσετε για να τραφείτε, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ένας μετρητής για την ίππευση των αλόγων, όπως επίσης και ένας μετρητής charisma που θα αφορά στις συζητήσεις σας. Και επειδή όπως σε κάθε Viking που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και εδώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα all-time classic drinking games!

    Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς στο Valhalla θα μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε και να κάνετε pet σας… μια σειρά από διαφορετικές γάτες! Το παιχνίδι δείχνει πολλά υποσχόμενο και πραγματικά ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας στα μέσα Νοεμβρίου (17/11/2020), όπου και είναι τοποθετημένο το release του για PC, Xbox One, PS4, Stadia και Xbox Series X και PS5. Επειδή ο Νοέμβριος αργεί λιγάκι, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles