18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! To Disney+ έρχεται επίσημα στην Ελλάδα!

    Εδώ και αρκετό καιρό ακούγαμε συνέχεια ότι το Disney+ έρχεται και στη χώρα μας, ωστόσο διαρκώς η έλευση της πετυχημένης πλατφόρμας έπαιρνε αναβολές η κάπου χανόταν στη μετάφραση. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι πλέον και ΕΠΙΣΗΜΑ το Disney+ έρχεται και στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι!

    Το Disney+ που αποτελεί την πετυχημένη  streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, επιβεβαιώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος το καλοκαίρι. Οι νέες χώρες περιλαμβάνουν την Ελλάδα, Νότια Αφρική, Τουρκία, Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2022 αναμένονται δεκάδες νέες σειρές από τους κόσμους της Marvel και του Star Wars, με τα Kenobi, Andor, Bad Batch (2η season) Secret Invasion, What If… (2η season), Echo, Ms. Marvel, Ironheart, Agatha, Moon Knight, X-Men ’97, She Hulk κ.ά. να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δεν σας κρύβουμε ότι περιμένουμε πως και πως και για την ανακοίνωση της επίσημη έναρξη λειτουργίας της streaming υπηρεσίας!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles