16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Βγήκε στην Ιαπωνία συσκευή που ανακουφίζει τα κουρασμένα χέρια των gamers

    Bauhutte, η εταιρεία πίσω από το κρεβάτι και το στρώμα για gaming επέστρεψε δυναμικά με μια ακόμα καινοτόμο συσκευή, ειδικά σχεδιασμένη για gamers. Πρόκειται για το hand massager, που σίγουρα αρκετοί χρειάζονται μετά από πολύωρη χρήση της κονσόλας ή του PC.

    To Hand Massager, αυτή η επιτραπέζια συσκευή, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανακουφίζει τα χέρια μετά το παιχνίδι. Είναι εξοπλισμένη με 15 μαξιλαράκια αέρα, που απομακρύνουν τη φαγούρα και την κούραση από τις παλάμες και τα δάχτυλα. Προς το παρόν κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

    Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι γνωστή για αρκετά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώνουν οι gamers. Μπορεί αρχικά να μας φαίνεται περίεργο αλλά βγάζει νόημα! Το Hand Massager έχει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις, ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν πόσο ήπιο ή έντονο θέλουν το μασάζ χεριών. Υπάρχει η λειτουργία για μασάζ σε όλο το χέρι ή μόνο στα δάχτυλα. Επίσης, η συσκευή μπορεί να ζεστάνει και τα χέρια, κάτι που συνίσταται πριν από το παιχνίδι. Η Bauhutte επίσης προτείνει να χρησιμοποιείται στο διαλείμματα που κάνουν οι gamers από το παιχνίδι, ενσωματώνοντάς το στη ρουτίνα τους.

    Διαβάστε επίσης: Φήμες θέλουν το God of War Ragnarok να κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles