12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες! Στις 10 Φεβρουαρίου το Realme 10 Pro 5G Coca-Cola edition

    Πριν από μερικές ημέρες, το γύρω του διαδικτύου έκαναν φήμες που ήθελαν την Coca Cola να λανσάρει ένα smartphone, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται με σιγουριά ο κατασκευαστής. Οι υποψίες, βέβαια, έπεσαν στη Realme, αφού εικόνες που διέρρευσαν αποκάλυπταν μια συσκευή που έμοιαζε αισθητά με το Realme 10 Pro. Μετά από αρκετές συζητήσεις, η συσκευή αποκαλύφθηκε και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

    Πλέον γνωρίζουμε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το Realme x Coca-Cola smartphone. Η συσκευή θα αποτελεί μια ειδική έκδοση του Realme 10 Pro 5G και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ινδία στις 10 Φεβρουαρίου. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει στο επίσημο website της Realme στην Ινδία, παραμένει όμως άγνωστο αν θα δούμε την εν λόγω συσκευή κάποια στιγμή στην Ευρώπη. Το Realme 10 Pro 5G Coca-Cola edition θα “ντυθεί” σε κόκκινο και μαύρο, όπως ήταν αναμενόμενο, και θα φέρει το logo της Coca-Cola στο πίσω μέρος.

    Η Realme επίσης αποκάλυψε ότι η συσκευή θα συνοδεύεται και από μερικά special αξεσουάρ που “δένουν” με το Coca-Cola theme, όπως μια φιγούρα, αυτοκόλλητα, χρωματιστό πενάκι για την SIM και ειδική κάρτα γνησιότητας.

    Διαβάστε επίσης:

    Η D-Link παρουσιάζει τα νέα multi-Gigabit switches για τη διασφάλιση επαγγελματικών και οικιακών δικτύων στο μέλλον (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles