21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες! Υπό ανάπτυξη το Mafia 4

    Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν αρκετές φήμες που ήθελαν το studio Hangar 13 να εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού Mafia υπό νέα ηγεσία, μετά την αποχώρηση του προέδρου Haden Blackman. Τώρα πια είναι επίσημο! Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του original τίτλου, ο Γενικός Διευθυντής Roman Hladík τελικά επιβεβαίωσε την είδηση.

    Ο ίδιος ανέφερε:

    «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε σε ένα ολοκαίνουργιο Mafia. Παρόλο που η κυκλοφορία του απέχει κάποια χρόνια ακόμη και δεν μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δουλεύουμε στο αγαπημένο μας franchise και να διασκεδάσουμε περισσότερους παίκτες με τις ιστορίες μας».

    Η φημολογία του περασμένου Μαΐου ανέφερε ότι το νέο παιχνίδι Mafia θα αποτελεί prequel της υπάρχουσας τριλογίας και θα αναπτυχθεί σε Unreal Engine 5 αντί για την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

    Όσον αφορά το χρονικό πλαίσιο του παιχνιδιού, πιθανότατα να αναζητηθεί μια νέα εποχή για να τοποθετηθεί η δράση, αφού στη σειρά οι fans ήδη περιπλανήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του ’30 μέχρι και τη δεκαετία του ’60.

    Σημειώνεται ότι για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Mafia, η Hangar 13 διαθέτει τον original Mafia τίτλο δωρεάν στο Steam από την 1η μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Από τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι  αποκτήσουν το παιχνίδι, αυτό παραμένει για πάντα στη βιβλιοθήκη τους, γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία!

    Διαβάστε επίσης:

    World Video Game Day: Η Check Point Software αποκαλύπτει στους online Gamers τις απειλές στον κυβερνοχώρο!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles