20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκε το Unpacked event της Samsung για το Note 8: 23 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη!

    Έφυγαν οι προσκλήσεις γαι το event που ετοιμάζει η Samsung στη Νέα Υόρκη όπου θα ανακοινωθεί το Galaxy Note 8. Η πρόσκληση δε δείχνει τίποτα άλλο πέρα από δύο slim top and bottom bezels για το Note8 χωρίς καθόλου bezels δεξιά και αριστερά, έτσι φαίνεται ότι θα δούμε την ίδια 2:1 Infinity Display που έχει και το S8.

    GALAXY NOTE 7

    Το σχέδιο αποκρύπτει τη φήμη πως το επάνω μέρος αναμένεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το κάτω. Μπορούμε επίσης να πούμε πλέον πως το περσινό “ατύχημα” της Samsung δεν έχει επηρεάσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η απόδειξη είναι -όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα- οι ασυγκράτητες πωλήσεις των συσκευών S8 και S8+.

    Η νέα flagship συσκευή της εταιρείας αναμένεται να φέρει το ίδιο hardware με τις εκδόσεις Galaxy S8 και S8+: Snapdragon 835 ή Exynos 8895 CPU με 4GB RAM, με πλήρως αδιάβροχο σχεδιασμό αποτελούμενο από μέταλλο και γυαλί. Το δυνατό του σημείο ενδέχεται να είναι το σύστημα διπλών φακών κάμερας, εκτός εάν η Samsung το κρατήσει για το επερχόμενο Galaxy S9. Μείνετε συντονισμένοι για τα νεότερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles