18.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Έπος! Zuckerberg και Musk παλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως σε δωρεάν video game

    Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της τεχνολογίας έρχονται αντιμέτωπα σε ένα ρινγκ; Ακούγεται σαν όνειρο για τους fans της πυγμαχίας, σωστά; Όχι πια, γιατί τώρα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στη μάχη, διαλέγοντας τον αγαπημένο μας δισεκατομμυριούχο στο νέο free to play game Zuck vs Musk!

    Πρόκειται για μια καλή στιγμή για τους φίλους της πάλης. Η κυκλοφορία του AEW Fight Forever πλησιάζει και τώρα έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι πάλης στην αγορά. Το δωρεάν Browser Game Zuck vs Musk μπορεί να αποτελεί απλώς μια μικρότερη έκδοση του Wrestlebros, αλλά επιτρέπει στο χρήστη να πραγματοποιήσει το όνειρό του, χτυπώντας τους τεχνολογικούς γίγαντες με powerbombs και clothlines, μέχρι το σημείο που δε θα μπορούν να σταθούν πια.

    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφτούν το website Zuck vs Musk, να πατήσουν play και να αρχίσουν να χτυπούν με μανία! Στη συνέχεια, ο επιλεγμένος δισεκατομμυριούχος σας θα χτυπήσει τον αντίπαλό του, χρησιμοποιώντας μια σειρά γνωστών κινήσεων πάλης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα, για να ανάψετε περαιτέρω τα αίματα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει κι ένα progression system, οπότε, αν επιθυμείτε πιο δυνατό Zuckerberg ή Musk, είναι εφικτό.

    Διαβάστε επίσης:

    Diablo IV Review (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles