17.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Epson επιδεικνύει στη Photokina τις τεχνολογίες εκτεταμένης σειράς εκτυπωτών και βιντεοπροβολέων

    [Δ.Τ.] Η Epson παρουσίασε στη Photokina περισσότερες καινοτόμες λύσεις εικόνας από ποτέ, που περιλαμβάνουν τεχνολογίες εκτύπωσης και βιντεοπροβολής, ενώ ανακοίνωσε πληθώρα νέων προιόντων για καταναλωτές και επαγγελματίες.

    Tel: 0177 2660094

    Από τους επιτραπέζιους φωτογραφικούς εκτυπωτές και σαρωτές, μέχρι και την ποικιλία επαγγελματικών microlab παραγωγής και τους εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ, η Epson έδειξε περισσότερα από 30 προιόντα στη Photokina. Όλα τα προιόντα προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας αιχμής, ευελιξίας και συνδεσιμότητας και όλα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια ποικιλία εφαρμογών για να καλύψουν τις πολλαπλές ανάγκες της σημερινής διαφοροποιημένης καταναλωτικής και επαγγελματικής βιομηχανίας απεικόνισης.

    Ανεβάζοντας τη λήψη φωτογραφίας από smartphone σε νέα επίπεδα, ο διεθνής καλλιτεχνικός φωτογράφος Gary Wornell έδειξε στους επισκέπτες πώς να απαθανατίζουν πορτρέτα σε  επαγγελματικό στυλ, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του στο περίπτερο της Epson. Αυτά θα εκτυπωθούν σε όμορφο ιαπωνικό Kozo Thin ημιδιαφανές χαρτί από τον SureColour SC-P600 – το νέο κορυφαίο για τη σειρά του, φωτογραφικό εκτυπωτή Α3 της Epson που αναμένεται σύντομα.

    Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ευέλικτα και συμπαγή microlabs, να παρακολουθήσουν ζωντανά την ταχεία εκτύπωση απ’ ευθείας σε ύφασμα T-shirt, και να διερευνήσουν πως μπορούν να εκτυπώσουν εικόνες επάνω σε μια γκάμα υλικών για να δημιουργήσουν κατά παραγγελία φωτογραφίες, τέχνη και προιόντα διακόσμησης.

    Οι επαγγελματίες φωτογράφοι προσπαθούν ολοένα και περισσότερο να συλλάβουν και να εκτυπώσουν την τέλεια φωτογραφία από υλικό ζωντανής ταινίας δράσης. Στη Photokina, η Epson συνεργάζεται με το πρακτορείο ψηφιακής διαδραστικής παραγωγής, ORT, την RED Digital Cinema, και τους ακροβάτες-χορευτές Morenas do Brasil Capoeria, για να επιδείξουν τις απαράμιλλες δυνατότητες της σύλληψης και εκτύπωσης πλήρους ανάλυσης σε στιγμιότυπα από κίνηση. Στα 100 καρέ/ δευτερόλεπτο υπάρχουν 100 πιθανότητες ανά δευτερόλεπτο για να βρείτε την απόλυτη εικόνα!

    Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες εικόνας σε κίνηση της Epson, στη Photokina, επισκεφθείτε:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles