12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται αναδιπλούμενο iPad από την Apple

    Μπορεί οι αναδιπλούμενες συσκευές να έχουν καθυστερήσει να φθάσουν στην αγορά, αλλά πλησιάζοντας ταχέως, νέες φήμες κάνουν λόγο και για αντίστοιχη πρόταση από την Apple που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020.

    anadiploumeno ipad

    Η πρόταση αφορά μια συσκευή τύπου iPad και όχι ένα foldable iPhone, ενώ γνωρίζουμε ήδη πως η Microsoft, μεγάλη αντίπαλος της Apple, ήδη σχεδιάζει κάτι αντίστοιχο εδώ και καιρό. Σύμφωνα με τις φήμες, η εύκαμπτη οθόνη αυτού του iPad μπορεί να έχει διαγώνιο από 11 έως 15 ίντσες, αν και δυστυχώς δε γνωρίζουμε λεπτομέρεις για το αν θα διπλώνει εσωτερικά ή εξωτερικά κ.λπ. Ίσως μια “βουτιά” στην τεράστια λίστα από πατέντες της Apple να έδινε την απάντηση…

    Επιπλέον, οι φήμες αναφέρονται και στους νέους A-series επεξεργαστές της Apple που θα διαθέτουν ενσωματωμένο 5G modem, αν και δε μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά το αν θα δούμε το πρώτο 5G iPhone φέτος.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles