13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται η 72η Απονομή των Βραβείων ΕΜΜΥ σε ζωντανή μετάδοση στο FOX LIFE!

    Τα 72α Βραβεία EMMY® αναμένονται πιο φαντασμαγορικά από κάθε άλλη χρονιά! Η λαμπερή τελετή που βραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές, παραγωγές και ερμηνείες θα προβληθεί ζωντανά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 03.00 μετά τα μεσάνυχτα και σε prime time προβολή την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 21.00 αποκλειστικά στο FOX Life. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

    ©Television Academy

    Η 72η Απονομή των βραβείων ΕΜΜΥ σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά από το FOX LIFE! την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 03:00 

    O Jimmy Kimmel επιστρέφει για 3η χρονιά ως παρουσιαστής στην πιο σημαντική τηλεοπτική βραδιά, ενώ φέτος έχει αναλάβει και ρόλο παραγωγού. Για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων EMMY®, η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε νέο format, καθώς θα περιλαμβάνει πάνω από 140 ζωντανές συνδέσεις με τον τόπο που έχει επιλέξει ο κάθε υποψήφιος να εμφανιστεί.

    Δείτε το επίσημο trailer

    ©Television Academy

    Η Prime Time προβολή την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00

    Οι εκπλήξεις της βραδιάς θα είναι πολλές, και όπως ανακοινώθηκε από την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών, κατά τη διάρκεια της τελετής θα κάνουν την εμφάνιση τους λαμπερά ονόματα του Hollywood, μεταξύ των οποίων οι Anthony Anderson, America Ferrera, Issa Rae, Gabrielle Union, J.J. Watt, Lena Waithe και Oprah Winfrey, αλλά και βραβευμένη με GRAMMY® τραγουδίστρια και τραγουδοποιός H.E.R., που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στα βραβεία EMMY® με μια μοναδική ερμηνεία, προσφέροντας περισσότερη λάμψη στη μοναδική αυτή τελετή!

    Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles