12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη Britney Spears! Δείτε το trailer

    Η Britney Spears δεν αποτελεί μόνο ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα της pop. Είναι μια γυναίκα που έχει απασχολήσει πολλάκις τα μέσα με την προσωπική της ζωή αλλά και το οικογενειακό της δράμα που σχετίζεται με την καταναγκαστική  κηδεμονία του πατέρα της. Με “φόντο” αυτή την ιστορία, στις 28 Σεπτεμβρίου έρχεται στο Netflix ένα νέο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Britney vs Spears”. Πρόκειται πρακτικά για ένα χρονικό που περιγράφει τη δικαστική διαμάχη και τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε η μεγάλη σταρ στα “χέρια” του πατέρα της Jamie, ο οποίος ήλεγχε για χρόνια όλες τις εκφάνσεις της ζωής της.

    Στο νέο ντοκιμαντέρ θα παρακολουθήσουμε τη δημοσιογράφο Τζένι Έλισκιου και τη σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ να ερευνούν τον αγώνα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την ελευθερία μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και στοιχεία.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ντοκιμαντέρ για τα 15 χρόνια του Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles