18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται ο αρθρωτός σχεδιασμός στο Mac Pro μέσα στο 2018 και μια νέα «Made by Apple», εξωτερική οθόνη!

    Η Apple σε γενικές γραμμές ακολουθούσε μια πάγια τακτική να μην αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες όσον αφορά μελλοντικά προϊόντα της. Ωστόσο, σε αντίθεση με την μέχρι τώρα τακτική που ακολουθούσε, η εταιρεία συγκέντρωσε ένα μικρό group δημοσιογράφων από διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το TechCrunch και το Mashable, στα κεντρικά της γραφεία για να τους γνωστοποιήσει την επιθυμία της να αλλάξει ριζικά το σχεδιασμό του Mac Pro. Και πάλι όμως, δεν αναφέρει τι αλλαγές σκοπεύει να υλοποιήσει, τονίζει όμως ότι το ανανεωμένο Mac Pro έρχεται μέσα στο 2018.

    mac-pro-gallery3-2013-800x541

    Το Mac Pro του 2013 ήταν ένα αμφιλεγόμενο μοντέλο. Οι χρήστες μπορούσαν να αντικαταστήσουν τη RAM και το SSD, ακόμη και να αγοράσουν ένα νέο CPU και να το αντικαταστήσουν, αλλά η μητρική διέθετε μόλις ένα CPU socket και οι κάρτες γραφικών δεν μπορούσαν να αναβαθμιστούν, εκτός αν προσέφερε νέες εκδόσεις, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Δε γνωρίζουμε πολλά για το design του νέου μοντέλου, εκτός από το γεγονός ότι θα αποτελεί απάντηση στο παλιό. Η ίδια η Apple παραδέχεται ότι θα φέρει αρθρωτό σχεδιασμό, ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

    Η εταιρεία επιθυμεί να του προσφέρει συνεχώς νέες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις και ακριβώς αυτό το σκοπό θα υπηρετεί το νέο design. Θα καταφθάσει μάλιστα και με μια εξωτερική οθόνη της ίδιας της Apple, μια βιομηχανία που η ίδια είχε ανακοινώσει ότι θα εγκαταλείψει μετά τη διακοπή κυκλοφορίας της Thunderbolt Display και της ανάθεσης της προμήθειας οθονών για τα Macbook Pro στην LG.

    Η Apple δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στις πωλήσεις, οι οποίες σύμφωνα με την ίδια παραμένουν συνολικά υγιείς. Η βάση χρηστών της αγγίζει τα 100 εκατομμύρια. Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι θα δούμε και μια αναβαθμισμένη έκδοση του iMac φέτος, καθώς όπως τονίζει πολλοί επαγγελματίες χρήστες έχουν μεταβεί στην all-in-one λύση της εταιρείας, είτε γιατί καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους, είτε γιατί λαμβάνει πιο συχνά updates.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles