13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται ψηφιακή πλατφόρμα για το Δακτύλιο

    Ο μικρός Δακτύλιος “επιστρέφει” από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και έχει ήδη γνωστοποιηθεί ότι οι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό, μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, τίθεται σε λειτουργία με την έναρξη του δακτυλίου, καθώς ήδη την ετοιμάζει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση.

    Στην πλατφόρμα με τους κωδικούς του taxis οι δικαιούχοι

    Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δικαιούχοι θα μπορούν μέσα από το gov.gr και με τους κωδικούς τους taxisnet και τις πινακίδες να εκδίδουν το «πάσο» που θα τους επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας. «Θα υπάρχει ένα site όπου θα υπάρχουν δυο link, το ένα θα οδηγεί στην πλατφόρμα του gov.gr για τους κατόχους υβριδικών αυτοκίνητων ή τις αντίστοιχες κατηγορίες και το άλλο θα οδηγεί στην πλατφόρμα για τους μόνιμους κατοίκους», ανέφερε ο υπουργός.

    Διαβάστε επίσης: Η αεροπορική εταιρεία Volaris θα δέχεται πληρωμές σε bitcoin (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles