22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται στις 18 Νοεμβρίου το Ghostbusters: Afterlife-Δείτε το τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε από τη Sony

    Ένα μήνα πριν την προγραμματισμένη κυκλοφορία της ταινίας στις 18 Νοεμβρίου, η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα international trailer για το Ghostbusters: Afterlife. Το trailer ρίχνει “φως” στις σχέσεις που επικρατούν μεταξύ των βασικών πρωταγωνιστών, περιλαμβάνοντας τους Mckenna Grace από το The Handmaid’s Tale, και Finn Wolfhard από το Stranger Things.

    Σίγουρα πρόκειται για μια παραγωγή που ποντάρει στη νοσταλγία, καθώς μας ταξιδεύει στα Ghostbusters προηγούμενων δεκαετιών. Στην ταινία θα παρακολουθήσουμε μια ανύπαντρη μητέρα που μετακομίζει μαζί με τα παιδιά της σε μια μικρή πόλη. Σύντομα, βέβαια, αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

    Δείτε στη συνέχεια το πρόσφατο trailer:

    Διαβάστε επίσης: Marvel Studios: Νέες καθυστερήσεις για Black Panther, Thor και Doctor Strange (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles