18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται στο Netflix το BRZRKR του Keanu Reeves

    Ο Keanu Reeves είναι γεγονός ότι την τελευταία δεκαετία έχει πειραματιστεί με πολλά διαφορετικά είδη στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Το «The Matrix Resurrections» και το «Cyberpunk 2077» απέδειξαν ότι τα παιχνίδια του ταιριάζουν, ενώ έδειξε το ταλέντο του στη δράση και την κωμωδία σε ταινίες όπως το «John Wick» και το «Always Be My Maybe».

    Παράλληλα, ασχολήθηκε με το κόμικ BRZRKR το 2020 μαζί με τον Matt Kindt και τον καλλιτέχνη Ron Garney, το οποίο μάλιστα ανακοινώθηκε ότι προσεχώς θα γίνει ταινία και σειρά anime με 2 σεζόν στο Netlix.

    Το BRZRKR διηγείται την ιστορία του B, ενός ημίθεου που ξόδεψε πάνω από 80.000 χρόνια για να γίνει ο τέλειος δολοφόνος και εργάζεται σαν πράκτορας για την κυβέρνηση. Παράλληλα, προσπαθεί να αναστρέψει την αθανασία του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Keanu Reeves θα δώσει τη φωνή του στο anime και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

    Διαβάστε επίσης:

    Lord of the Rings: The Rings of Power – Έσκασε νέο ΕΠΙΚΟ trailer (SDCC)!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles