15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται συνδρομητικό πακέτο και στο Snapchat

    Το Snapchat επίσημα λάνσαρε το συνδρομητικό πακέτο του, το οποίο ονομάζεται Snapchat+. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές λειτουργίες, όπως για παράδειγμα η αλλαγή του app icon και η δυνατότητα να βλέπουν ποιοι παρακολουθούν ξανά και ξανά τα Stories τους.

    Πριν από μερικές εβδομάδες, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τεστάρει νέα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να δώσει σχετικές λεπτομέρειες. Τώρα όμως το Snapchat+ είναι official. Το νέο πλάνο θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε ΗΠΑ, Καναδά Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ περισσότερες χώρες θα προστεθούν σύντομα.

     

    Το συνδρομητικό Snapchat+ θα κοστίζει 3.99 δολάρια το μήνα και απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που δηλώνουν “παθιασμένοι” με την εφαρμογή. Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια της εταιρείας να αυξήσει τα έσοδά της, πέρα από τις διαφημίσεις, που θα εξακολουθήσουν να κατέχουν θέση και στο συνδρομητικό πακέτο.

    Διαβάστε επίσης:

    Απίστευτο και όμως αληθινό! Εξαφανίστηκε από το Twitter ο Elon Musk (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles