15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται ταινία για τη ζωή του Michael Jackson από τη Lionsgate

    Ήταν ζήτημα χρόνου να δούμε μια βιογραφική ταινία με επίκεντρο τη ζωή και την καριέρα του “βασιλιά” της pop Michael Jackson. Και πράγματι, έγινε γνωστό ότι μια τέτοια παραγωγή είναι ήδη στα “σκαριά” από τη Lionsgate και θα φέρει τον τίτλο “Michael”. Πίσω από την νέα ταινία βρίσκεται ο παραγωγός Graham King, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μετά την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του Freddie Mercury, το “Bohemian Rhapsody”, με πρωταγωνιστή τον Rami Malek. Μαζί του, όπως έγινε γνωστό, θα συνεργαστούν οι John Branca και John McClain.

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Antoine Fuqua, ο οποίος σκηνοθέτησε και την τελευταία ταινία του Will Smith “Emancipation”. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο John Logan, ο οποίος αποτελεί το συγγραφέα της ταινίας James Bond Skyfall, αλλά και του Μονομάχου. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Lionsgate έχει σκοπό να ρίξει φως σε κάθε πτυχή της ζωής του Jackson, παραμένει όμως άγνωστο αν θα δώσει έμφαση στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ή στην πορεία του ως καλλιτέχνη.

    Ο Αμερικανός τραγουδιστής, χορευτής και συνθέτης κέρδισε στη διάρκεια της καριέρας του 13 Grammy, ενώ ήταν υποψήφιος 38 φορές για το εν λόγω βραβείο. Γεννήθηκε στην Indiana το 1958 και έγινε αρχικά γνωστός ως μέλος των Jackson 5, της μπάντας που δημιούργησε η οικογένειά του το 1964. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο τρέχον έτος.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για το Babylon με Brad Pitt και Margot Robbie

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles