23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται ταινία με τον Mandalorian και 2η σεζόν Ahsoka

    Μετά από τρεις σεζόν επιτυχημένης πορείας στο Disney Plus, η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι το «The Mandalorian» θα πάρει το δρόμο του και για τη μεγάλη οθόνη, καθώς μια νέα ταινία βρίσκεται στα σκαριά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024, ενώ σκηνοθέτης και παραγωγός θα είναι ο δημιουργός της σειράς Jon Favreau. Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «The Mandalorian & Grogu».
    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, αφού το μόνο που αναφέρθηκε είναι ότι «η νέα ιστορία ταιριάζει τέλεια στη μεγάλη οθόνη». Στη δημοσιότητα δόθηκε απλώς η ακόλουθη εικόνα:

    Υπενθυμίζεται ότι η σειρά «The Mandalorian» ολοκλήρωσε την 3η σεζόν της πέρσι, αποτελώντας μια από τις αγαπημένες επιλογές του κοινού από το σύμπαν του Star Wars.
    Παράλληλα, η Lucasfilm επιβεβαίωσε ότι η 2η σεζόν του Ahsoka, του οποίου η βασική ηρωίδα έκανε το ντεμπούτο της στο The Mandalorian, βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

    Το “Ahsoka” δημιουργήθηκε από τον Dave Filoni, ο οποίος έχει επίσης εργαστεί στα “The Mandalorian”, “The Book of Boba Fett” και “Star Wars: The Clone Wars”. Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι οι Filoni, Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. Οι Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa σκηνοθέτησαν τα επεισόδια για την 1η σεζόν.

    Διαβάστε επίσης:

    Peaky Blinders: Έτοιμο το σενάριο για την ταινία – Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles