21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται τηλεοπτική σειρά Dungeons & Dragons στο Paramount Plus

    Το δρόμο για την τηλεόραση θα πάρει το Dungeons & Dragons, καθώς το Paramount Plus και το Hasbro studio eOne αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση του project. Τη σκηνοθεσία αναμένεται να αναλάβει ο σκηνοθέτης του Red Notice Rawson Marshall Thurber, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Το eOne studio της Hasbro, που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία ταινιών και σειρών που αφορούν τα προϊόντα της, επιβεβαίωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι το show βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης.

    Το Νοέμβριο, σύμφωνα με το Deadline, αρκετοί ήταν οι αγοραστές που έδειξαν ενδιαφέρον για τη σειρά, όμως από τον ανταγωνισμό τελικά ξεχώρισε το Paramount Plus. Οι δύο εταιρείες έτσι θα συνεργαστούν για την τηλεοπτική μεταφορά του Dungeons & Dragons. Ο Thurber έχει ήδη γράψει και θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο. Πρόκειται για μια λογική εξέλιξη, αφού το eOne και η Paramount Pictures έχουν αναλάβει από κοινού την παραγωγή του Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, μιας ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου σε σκηνοθεσία των Jonathan Goldstein και John Francis Daley. Το live-action show Dungeons and Dragons στο Paramount Plus αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά projects, που έχει ως σκοπό να εκτοξεύσει το εν λόγω σύμπαν.

    Διαβάστε επίσης: Netflix: Απόλυτη ανατροπή στο νέο trailer του “You” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles