21.1 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται το 2024 το Senua’s Saga: Hellblade II (trailer)

    Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις επερχόμενων τίτλων μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια του χτεσινού Xbox Games Showcase. Ένα από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν ήταν φυσικά και το Senua’s Saga: Hellblade II της Ninja Theory, καθώς το trailer που παρουσιάστηκε έδειχνε και ακουγόταν φανταστικά! Ειδικά στην περίπτωση που κάποιος φορά headphones παρακολουθώντας το video αναμένεται να ζήσει μια κορυφαία εμπειρία. Η Microsoft αποκάλυψε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα το 2024.

    Αναμέναμε το Hellblade II εδώ και αρκετό καιρό, αφού το παιχνίδι ανακοινώθηκε το Δεκέμβριο του 2019 μέσα από ένα trailer με απίστευτα γραφικά. Η Microsoft μοιράστηκε επίσης ένα gameplay trailer το Δεκέμβριο του 2021 που επίσης ξεχώριζε για τα visuals.

    Το Hellblade II αποτελεί συνέχεια του Hellblade: Senua’s Sacrifice του 2017, το οποίο απέσπασε ανάμεικτες κριτικές, παρά το γεγονός ότι η ιστορία ήταν συναρπαστική. Ένα μυθιστορηματικό σενάριο, εμπνευσμένο από τη νορβηγική αλλά και την κέλτικη μυθολογία συνδυάζεται με μία επαγγελματική ψυχολογική μελέτη προσωπικότητας και δημιουργεί ένα ταξίδι χωρίς προηγούμενο μέχρι τις ίδιες τις πύλες της κόλασης.

    Διαβάστε επίσης:

    Warhammer 40.000: Boltgun Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles