18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το Capcom Showcase στις 13 Ιουνίου

    Αρκετά είναι τα νέα που μας έρχονται το τελευταίο διάστημα από τη βιομηχανία του gaming, με την Capcom να ανακοινώνει το δικό της streaming event που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου.

    Το Capcom Showcase θα έχει διάρκεια 35 λεπτών και η εταιρεία θα μοιραστεί νέες πληροφορίες με το κοινό, σχετικά με τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα.

    Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της Capcom στο YouTube και το Twitch. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για συγκεκριμένα παιχνίδια, η εταιρεία έχει ανακοινώσει αρκετά video games που βρίσκονται υπό ανάπτυξη αυτή την περίοδο, όπως τα παρακάτω:

    Capcom Fighting Collection (24 Ιουνίου 2022)

    Capcom Arcade 2nd Stadium (2022)

    Resident Evil Re:Verse (2022)

    Resident Evil 4 Remake (24 Μαρτίου 2023)

    Exoprimal (2023)

    Pragmata (2023)

    Street Fighter 6 (2023)

    Resident Evil Village VR (TBA)

    Το Capcom Showcase έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα με gaming events που όσο πάει και μεγαλώνει. Σημειώνεται ότι στις 9 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί το Summer Game Fest και στις 12 του μήνα το Xbox and Bethesda Summer Games Showcase.

    Διαβάστε επίσης:

    Αναβολή για το Prince of Persia: The Sands of Time – Δε θα δούμε το remake το 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles