16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται το Δεκέμβριο το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

    Η CD Projekt Red ανακοίνωσε το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, το οποίο θα περιλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι όσο και το expansion Phantom Liberty. Το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition της CDPR πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC -τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή-, στις 5 Δεκεμβρίου.

    «Αυτή η νέα κυκλοφορία είναι ο τέλειος τρόπος για να ζήσετε κάθε ιστορία του σκοτεινού μέλλοντος. Περιέχει επίσης το δωρεάν Update 2.0, το οποίο αναθεώρησε πολλά από τα συστήματα του παιχνιδιού, εισάγοντας δυναμικά skill trees, high-octane vehicle combat και enhanced enemy and police AI- καθώς και προσθέτοντας νέα όπλα, οχήματα και ρούχα», έγραψε η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

    Το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition είναι ένα open-world RPG που περιέχει δύο ισχυρές περιπέτειες: το βασικό παιχνίδι του Cyberpunk 2077, που λαμβάνει χώρα στο σκοτεινό μέλλον της Night City, και το Phantom Liberty, μια ιστορία κατασκοπευτικού θρίλερ που διαδραματίζεται στην περιφραγμένη περιοχή του Dogtown. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του V, ενός μισθοφόρου στον κυβερνοχώρο, και ξεκινούν έναν αγώνα επιβίωσης γεμάτο αποφάσεις που καθορίζουν την ιστορία, γεμάτο συγκινήσεις gameplay και αξέχαστους χαρακτήρες, όπως ο rockerboy Johnny Silverhand (που παίζεται από τον Keanu Reeves) και ο πράκτορας της FIA Solomon Reed (που παίζεται από τον Idris Elba).

    Διαβάστε επίσης:

    GTA 6: Έσπασε κάθε ρεκόρ το tweet με την ανακοίνωση του trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles