11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το πρώτο live show του Netflix με τον Chris Rock

    Ο γνωστός κωμικός Chris Rock αναμένεται να αποτελέσει τον οικοδεσπότη για το πρώτο  live streamed show του Netflix, καθώς η εταιρεία αρχίζει να πειραματίζεται με τα live events επί της οθόνης.

    Ένα stand-up πρόγραμμα από τον Rock θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέσα στο 2023 και αναμένεται να ανοίξει την… πόρτα και σε άλλο αντίστοιχο περιεχόμενο στη δημοφιλή υπηρεσία, όπως π.χ αθλητικά, reality σε πραγματικό χρόνο κ.α. Μέχρι σήμερα, στα εν λόγω προγράμματα, τα σκήπτρα κρατά η παραδοσιακή TV, δεν αποκλείεται όμως οι streaming υπηρεσίες να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση.

    Ο υπεύθυνος για τα stand-up και κωμικά προγράμματα του Netflix Robbie Praw, ανέφερε ότι ο Rock είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές κωμικών της γενιάς μας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολόκληρος ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει ένα κωμικό event live από τον Chris Rock», είπε.

    Ο Rock πρωταγωνίστησε στο μεγαλύτερο live TV event μέσα στη χρονιά, όταν κατά τη διάρκεια των Όσκαρ, ο διάσημος ηθοποιός Will Smith τον χαστούκισε. Η τελετή μεταδιδόταν από το ABC TV στην Αμερική και έκανε το γύρω του κόσμου.

    Η ακριβής ημερομηνία που θα κάνει το νέο show του Rock πρεμιέρα στο Netflix δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αναμένεται όμως να ανακοινωθεί προσεχώς.

    Διαβάστε επίσης:

    A Christmas Carol: Έρχεται το Δεκέμβριο animated μεταφορά της κλασικής ιστορίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles