18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το virtual event «The Rise of Drones: Τhe 3D environment!»

    Για την 1η Φεβρουαρίου 2023 έχει προγραμματιστεί το επόμενο σημαντικό ραντεβού της βιομηχανίας των drones, στο virtual event «The Rise of Drones: Τhe 3D environment», μια διοργάνωση που έρχεται για τρίτη χρονιά με τη «σφραγίδα» και την αξιοπιστία της Smartpress. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται –εντελώς δωρεάν– από εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω του dronespro.gr.

    Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ψηφιακού συνεδρίου, κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να μάθει για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά των drones και για το πώς μια εταιρεία μπορεί να προετοιμαστεί, να προβλέψει τις επόμενες σημαντικές καινοτομίες και να επωφεληθεί από τη συγκεκριμένη αγορά. Παράλληλα, θα ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις και θα ανακαλύψει τη σημασία του λεγόμενου Drones Transformation!

    Άλλωστε, βρισκόμαστε σε μια χρονική στιγμή που οργανισμοί όλων των μεγεθών έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται την τεχνολογία των UAV, ξεκλειδώνοντας σημαντικά οφέλη που μεταμορφώνουν τη λειτουργία τους: αυξάνουν την ασφάλεια, μειώνουν τον κίνδυνο στις εργασίες τους, χαμηλώνουν το κόστος και δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Δεν είναι τυχαίο πως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η παγκόσμια Β2Β αγορά των drones θα έχει έσοδα 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2028.

    Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθούν σημαντικά θέματα, όπως η τυποποίηση, το UTM και το Metaverse. Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στις προοπτικές που προσφέρουν τα drones για μια σειρά τομέων, όπως ο κατασκευαστικός, η γεωργία, η επιτήρηση, η ασφάλεια και η επιβολή του νόμου, αλλά και η ασφάλιση. Το «παρών» θα δώσουν ειδικοί του κλάδου, ρυθμιστικοί φορείς, εκπαιδευτές, θεσμικοί, αλλά και εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε καθετοποιημένες αγορές (verticals).

    Ποιες τάσεις και τεχνολογίες κυριαρχούν σήμερα και ποιες θα προκύψουν στο μέλλον; Ποιες νέες προκλήσεις και ευκαιρίες μας περιμένουν; Πώς μπορείτε εσείς και η εταιρεία σας να προετοιμαστείτε, να προβλέψετε και να επωφεληθείτε σε ένα ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον; Ποιες είναι οι εξελίξεις στους επί μέρους τομείς, αλλά και εν γένει στην τεχνολογία των UAVs; Όλες οι απαντήσεις, στο επερχόμενο «The Rise of Drones: Τhe 3D environment»!

    Το συνέδριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τις τάσεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες ανάπτυξης, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί σε σχέση με τις σύγχρονες εφαρμογές και καινοτομίες Business 2 Business (B2B) σε κάθε τομέα.

    Πραγματοποιήστε εντελώς δωρεάν την εγγραφή σας από εδώ, ακολουθήστε τις εξελίξεις από τη βιομηχανία των drones μέσω του dronespro.gr!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles