19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται νέο 4ιντσο iPhone; Όλες οι πληροφορίες!

    Οι αναφορές θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο 4ιντσο iPhone την επόμενη χρονιά και, τώρα, ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, έχει να μοιραστεί μαζί μας περισσότερα σχετικά με το τι περιμένει από αυτό.

    Όπως φαίνεται, το νέο 4ιντσο iPhone θα μπει στην παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2016, έτσι πιθανότατα θα κυκλοφορήσει πριν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus τα οποία αναμένουμε το Σεπτέμβριο του επόμενου έτους.

    4-inch-iPhone-concept-by-Martin-Hajek
    4-inch iPhone concept by Martin Hajek

    Το νέο 4ιντσο iPhone, σύμφωνα πάντα με τον Kuo. αναμένεται να κοστίζει μεταξύ 400 και 500 δολαρίων. Όσο για χαρακτηριστικά του, θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, θα τροφοδοτείται από ένα Apple A9 chipset, θα ενσωματώνει NFC για να υποστηρίζει το Apple Pay, ενώ θα διαθέτει δύο κάμερες 8 και 1.2MP.

    Η Apple θα μπορούσε να αποστείλει 20 εκατομμύρια νέα iPhone 4 ιντσών μέσα στο 2016 και να το διαθέσει σε δύο ή τρία διαφορετικά χρώματα.Όσο για το όνομά του, ίσως είναι… iPhone 6c, ίσως όμως επιλεγεί και κάποια άλλη ονομασία, καθώς η συσκευή θα είναι μεταλλικής κατασκευής. Περισσότερα σε επόμενες διαρροές…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles