22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Έρχονται αλλαγές στο Stories του Instagram

    Μια φάση αλλαγών διανύει και το Instagram, το οποίο προσεχώς θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα stories μόνο με συγκεκριμένες ομάδες φίλων. Πρόσφατα, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri αποκάλυψε ότι η δημοφιλής εφαρμογή έχει αρχίσει να δοκιμάζει τη δυνατότητα κοινής χρήσης ιστοριών σε πολλές λίστες. Η εφαρμογή διαθέτει ήδη τη λειτουργία “Στενοί φίλοι”, η οποία δίνει τη δυνατότητα να προστίθενται συγκεκριμένοι φίλοι σε μια λίστα και να μοιράζονται ιστορίες μόνο σε αυτήν την ομάδα ατόμων. Πρόκειται για λίγη ιδιωτικότητα εντός του κοινωνικού δικτύου, ειδικά γι’ αυτούς που έχουν δημόσιο προφίλ.

    Κάποιες φορές όμως μπορεί να έχετε πράγματα να μοιραστείτε με άτομα εκτός της ομάδας κοντινών φίλων σας. Αν έχετε την επιλογή να δημιουργείτε και να διατηρείτε πολλές λίστες, δεν χρειάζεται να προσθέτετε άτομα στη λίστα “Στενοί φίλοι” αν δεν ταιριάζουν με την περιγραφή και μπορείτε να μοιράζεστε σχετικές ενημερώσεις με διαφορετικές ομάδες ατόμων και υποσύνολα ακολούθων. “Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζεστε ιστορίες με μικρότερες ομάδες και σας δίνει περισσότερο έλεγχο για το ποιος μπορεί να δει τις ιστορίες σας”, δήλωσε ο Mosseri. “Ως κάποιος που χρησιμοποιεί συχνά τους στενούς φίλους, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να δημιουργήσω πρόσθετες λίστες για τους ανθρώπους στη ζωή μου.”

    Με τη νέα δυνατότητα θα μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές ομάδες για τα αδέλφια σας, για παράδειγμα, ή για τοπικούς γνωστούς που αγαπούν επίσης το φαγητό. Ενώ ο Mosseri φάνηκε να είναι ενθουσιασμένος που μπορεί να δημιουργήσει πολλές λίστες, εξακολουθεί να είναι ένα χαρακτηριστικό σε πειραματικό στάδιο και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κυκλοφορήσει ευρύτερα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles