14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχονται νέες ταινίες Lord of the Rings

    Η New Line Cinema και η Warner Bros. φέρονται να έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή νέων ταινιών Lord of the Rings. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τα μελλοντικά projects, είναι ξεκάθαρο ότι το deal δεν αφορά κάποιο remake ή πτυχές της Middle Earth που έχουν ήδη προβληθεί τα προηγούμενα χρόνια.

    Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο CEO της Warner Bros Discovery David Zaslav αποκάλυψε τα νέα πλάνα στο πλαίσιο πρόσφατης συζήτησης που αφορούσε τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Η συμφωνία με την Embracer Group, η οποία κατείχε τα δικαιώματα του franchise μέχρι τον Αύγουστο του 2022, ολοκληρώθηκε και πλέον ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο πέρα από τη θρυλική τριλογία του Peter Jackson και τις ταινίες Hobbit.

    Είναι γεγονός ότι τα βιβλία του J.R.R. Tolkien προσφέρουν πλούσιο υλικό για κινηματογραφικές μεταφορές. Μια ταινία Lord of the Rings από τη Warner Bros. και τη New Line βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Πρόκειται για το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, μια animated ταινία, που αφορά έναν από τους θρυλικούς βασιλείς του Rohan και τοποθετείται χρονικά πολύ πριν από τα γεγονότα των original films. Σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες, είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν δημοφιλείς χαρακτήρες, παρά το γεγονός ότι έχουν πέσει στο…. τραπέζι projects για το Gandalf, τον Aragorn ή τη Galadriel.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Τα Πνεύματα του Ινίσεριν” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles