14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχονται προγράμματα γυμναστικής για τους συνδρομητές του Netflix

    Τα “δίχτυα” του στον κόσμο του fitness αναμένεται να απλώσει το Netflix, αφού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το streaming γυμναστικής σε συνεργασία με το Nike Training Club. Ο κολοσσός του streaming θα ανεβάσει στην πλατφόρμα συνεδρίες γυμναστικής διάρκειας περίπου 30 ωρών. Τα προγράμματα, που περιλαμβάνουν ασκήσεις για όλα τα επίπεδα, θα είναι διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες, σύμφωνα με τα σχέδια του Netflix.

    To πρώτο μέρος μαθημάτων fitness, που περιλαμβάνει 45 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου και το δεύτερο μέσα στο 2023.  Τα προπονητικά προγράμματα περιλαμβάνουν 13 επεισόδια του Kickstart Fitness with the Basics, επτά επεισόδια του Two Weeks to a Stronger Core, έξι επεισόδια του Fall in Love with Vinyasa, 14 επεισόδια του HIT & Strength με την Tara και έξι επεισόδια του Feel-Good Fitness. Το Nike Training Club είναι περισσότερο γνωστό ως μια εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να παρακολουθούν τις δικές τους προπονήσεις για τρέξιμο και άσκηση. Μέχρι πρότινος υπήρχαν αποκλειστικά στην Nike Training Club εφαρμογή για το iOS και το Android, από αυτό το μήνα όμως θα είναι στη διάθεση των συνδρομητών της υπηρεσίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Τηλεοπτική πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων για το Top Gun: Maverick (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles