19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχονται στο PC τα Spider-Man Remastered και Mile Morales της Marvel

    Κατά τη διάρκεια του PlayStation State of Play πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της έκδοσης για PC των video games της Marvel Spider-Man Remastered και Spider-Man: Miles Morales. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη των 2 τίτλων είναι η Insomniac Games. Η σειρά μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 33 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως και η έκδοση για PC αναμένεται να προσθέσει σημαντικά έσοδα στα ταμεία της εταιρείας.

    Το σχετικό video που παρουσιάστηκε προσφέρει μια μικρή γεύση σχετικά με το τι να περιμένουμε από το Remastered του Spider-Man για υπολογιστές. Τα tech specs αναμένεται να παρουσιαστούν στο μέλλον, γνωρίζουμε όμως ότι θα υπάρχουν features ειδικά για PC.

    Δείτε το σχετικό trailer:

    Η Nixxes Software βρίσκεται πίσω από τη βελτιστοποίηση και των δύο παιχνιδιών, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία λανσαρίσματος. Με βάση αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Spider-Man Remastered της Marvel θα κυκλοφορήσει για υπολογιστές στις 12 Αυγούστου, ενώ το Miles Morales αυτό το φθινόπωρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμο για κινητές συσκευές και PC το Diablo Immortal (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles