16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έρευνα της πλατφόρμας Douleutaras: Τι κάνουν οι Αθηναίοι όσο #ΜένουμεΣπίτι

    Φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα που #ΜένουμεΣπίτι πολλοί είναι οι Αθηναίοι που έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε εργασίες και επισκευές.

    Σύμφωνα με στοιχεία της μεγαλύτερης διαδικτυακής πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών Douleutaras, η οποία εξυπηρετεί 20.000 χρήστες σε μηνιαία βάση, το χρονικό διάστημα 10 – 17 Μαρτίου ζητήθηκαν από την πλατφόρμα περίπου 4.000 εργασίες, ενώ ολοκληρώθηκαν πάνω από 1.000 από τους επαγγελματίες του δικτύου της.

    Τα περισσότερα αιτήματα που λαμβάνει και εξυπηρετεί το δίκτυο επαγγελματιών της το τρέχον διάστημα αφορούν κυρίως σε υπηρεσίες καθαρισμού αλλά και επείγουσες εργασίες, όπως υδραυλικές και ηλεκτρολογικές βλάβες, επισκευές οικιακών συσκευών και απολυμάνσεις.

    Σε αυτή τη συγκυρία και για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών που χρειάζονται εργασίες για το σπίτι τους, οι επαγγελματίες του δικτύου της πλατφόρμας Douleutaras που καλύπτουν όλο το φάσμα υπηρεσιών για το σπίτι, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δεκάδες νοικοκυριά καθημερινά, ακολουθώντας προσεκτικά μία σειρά οδηγιών σύμφωνα με τα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων φορέων.

    Ακόμη, σε απάντηση των νέων αναγκών των καταναλωτών και για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού, η πλατφόρμα θα προσφέρει πολύ σύντομα μία νέα υπηρεσία Ολικού Καθαρισμού, στην οποία οι οικιακές βοηθοί που ανήκουν στο δίκτυο της πλατφόρμας θα προχωρούν σε απολύμανση του χώρου του πελάτη με ειδικά απολυμαντικά καθαριστικά χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles