18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Έρευνα του ΓΕΡΗΕΤ για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας στην Κύπρο

    Την έναρξη διεξαγωγής έρευνας καταναλωτών για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο καθώς και την ικανοποίηση των πελατών από αυτές, ανακοινώσε το Γραφείο Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ). Την ερεύνα διεξάγει η εταιρεία PULSE MARKET RESEARCH LTD για λογαριασμό του ΓΕΡΗΕΤ, µε τηλεφωνικές συνεντεύξεις των ερωτώµενων και τη χρήση δοµηµένου ερωτηµατολογίου.

    Σκοπός της εν λόγω έρευνας που θα ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου 2022, είναι η συλλογή αναλυτικών στοιχείων και πληροφοριών που σχετίζονται με την χρήση της κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο, το επίπεδο της ποιότητας των κλήσεων καθώς και άλλων χαρακτηριστικών της κινητής τηλεφωνίας. Τα ευρήματα της έρευνας θα αξιολογηθούν στην συνεχεία, έτσι ώστε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ΓΕΡΗΕΤ, να γίνουν οι ανάλογες παρεμβάσεις εκεί και όπου χρειαστεί.

    Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται  ανώνυμα. Η επιλογή των καταναλωτών που συμμετέχουν στην έρευνα γίνεται τυχαία από λογισμικό που παράγει τυχαίους 8ψήφιους αριθμούς και δεν συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχείο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles