21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Έριξαν” το διαδίκτυο οι φωτογραφίες χωρίς μπλούζα του Elon Musk! “Κίνητρο για άσκηση” απαντά ο ίδιος

    Πραγματικός «χαμός» γίνεται στο διαδίκτυο από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του δισεκατομμυριούχου Elon Musk χωρίς μπλούζα από τις διακοπές του στη Μύκονο, αφού αρκετοί ήταν οι χρήστες των social media που δήλωσαν ότι οι εικόνες τους χάλασαν τη μέρα! Ο CEO της Tesla με αρκετές δόσεις χιούμορ, αντιμετώπισε καλοπροαίρετα την κριτική για τις σωματικές του αναλογίες, συμμετέχοντας σε αρκετές περιπτώσεις στις συνομιλίες των χρηστών. Όπως ανέφερε ο Elon Musk, οι φωτογραφίες του χωρίς μπλούζα, που έχουν «ρίξει» το internet, αποτελούν ένα καλό κίνητρο για πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές και άσκηση, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να βγάζει τη μπλούζα του περισσότερες από μία φορά το χρόνο.

    Το tweet του Musk ήρθε σαν απάντηση σε ένα χρήστη που αστειευόμενος ανέφερε: «Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του CDC, όποιος ποστάρει τον Musk χωρίς μπλούζα για να κάνει πλάκα, οφείλει να ανεβάζει και μια δική του φωτογραφία χωρίς μπλούζα για σύγκριση.

    Η περιβόητη φωτογραφία του πάμπλουτου επιχειρηματία δημοσιεύτηκε αρχικά στην Page Six, απαθανατίζοντας τη στιγμή που βρίσκεται πάνω σε πολυτελές yacht στη Μύκονο. Ο Elon Musk συνοδευόταν από μετρημένους guests, αφού το -κόστους 20.000 δολαρίων τη βδομάδα- yacht μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα εκτός του προσωπικού στις 3 καμπίνες του.

    Διαβάστε επίσης:

    James Webb: Μεγάλη πιθανότητα να ανακάλυψε τον πιο μακρινό γαλαξία στα χρονικά (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles