13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ερωτευμένοι με το Internet; Η devolo κάνει τη σύνδεσή σας μαγική!

    Η devolo γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με μαγικό τρόπο. Για όσους είναι ερωτευμένοι με το Internet και δεν το αποχωρίζονται ποτέ, μπορούν να απολαμβάνουν ασύρματο Internet χωρίς προβλήματα με τα devolo Magic.

    Netflix and…buffer

    Μετά από ένα ωραίο σπιτικό γεύμα υπό το φως των κεριών, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι stream της αγαπημένης σας σειράς ή ταινίας και να μείνετε αγκαλιά στον καναπέ μέχρι το happy end. Για να απολαύσετε αυτή τη βραδιά με την ψυχαγωγία που της αρμόζει πρέπει να έχετε μια σταθερή και ισχυρή ταχύτητα στο Internet και ιδανικά να έχετε συνδεδεμένη την τηλεόραση ή το laptop ενσύρματα με το router για να μην χάσετε ούτε στιγμή σε ποιότητα εικόνας και ήχου. Τα καλώδια που περιφέρονται σε όλο το σπίτι σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικό. Η devolo έχει τη λύση! Το νέο devolo Magic 2 LAN Triple είναι ιδανικό για ενσύρματες συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων που απαιτούν μεγάλο εύρος ζώνης(bandwidth). Συνδέστε τον έναν προσαρμογέα με το router και τοποθετήστε τον δεύτερο στην πλησιέστερη πρίζα στην τηλεόραση. Εσείς απλά απολαύστε την ταινία, μιας και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η devolo.

    «Μια σε βρίσκω και μια σε χάνω»

    Το πιο δύσκολο για ένα ζευγάρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η απόσταση. Δυστυχώς συμβαίνει συχνά γιατί πολλοί εργάζονται ή είναι φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις ή προκύπτουν απρόοπτα και υπάρχει μόνο μια λύση. Σ’ αυτή την περίπτωση η βίντεο κλήση μέσω WiFi είναι μονόδρομος για να συναντήσετε έστω και ψηφιακά το ταίρι σας. Τι γίνεται όμως όταν ο ήχος και η εικόνα έχουν καθυστέρηση ή κακή ποιότητα; Μη ρισκάρετε μια τέτοια μέρα και χρησιμοποιήστε ένα devolo Magic 2 WiFi Multiroom με το οποίο μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματη σύνδεση σε όλο το σπίτι και να σας επικοινωνείτε με μαγικό Internet.

    Βρήκες το μαγικό δώρο αλλά…

    Ψάχνοντας ιδέες για το κατάλληλο δώρο, μπορεί να βρείτε σε online καταστήματα αυτό που ψάχνατε τόσο καιρό στα μαγαζιά αλλά διστάζετε να το παραγγείλετε. Με τόσα που ακούγονται για τις online αγορές δεν είστε καθόλου σίγουροι για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Μετά το ξανασκέφτεστε και θυμάστε ότι όλες οι συσκευές devolo είναι εξοπλισμένες με τα καλύτερα συστήματα κρυπτογράφησης και έτσι όλα σας τα προσωπικά δεδομένα είναι ασφαλή όταν σερφάρετε με devolo.

    Στην αγορά κυκλοφορεί η νέα σειρά των devolo Magic η οποία υποστηρίζει ταχύτητες έως και 2400mbps! Με τα devolo Magic, η καλύτερη σύνδεση είναι τελικά εκεί ακριβώς που τη χρειάζεστε. Τα devolo Magic είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi για να καλύψουν τις ανάγκες της ψηφιακής διασύνδεσης κάθε καταναλωτή. Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων και είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από 149,90 ευρώ. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το high-end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι 199,90 ευρώ. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών. Οι προσαρμογείς devolo λειτουργούν απροβλημάτιστα σε μονοφασικές αλλά και σε τριφασικές εγκαταστάσεις (καθώς χρησιμοποιούν και τις τρεις φάσεις του ηλεκτρικού κυκλώματος, φάση – γείωση – ουδέτερος)

    Λειτουργούν ακόμα και αν υπάρχουν υποπίνακες, αρκεί να είναι κάτω από το ίδιο ρολόι της ΔΕΗ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles