16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εσείς θα φορούσατε προφυλακτικό με… Viagra;

    Ένα πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εταιρίες παραγωγής προφυλακτικών, αλλά και οι επιδημιολόγοι που παρακολουθούν την εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, αλλά και οι γυναικολόγοι που υποδέχονται άπειρα αιτήματα διακοπής ανεπιθύμητων κυήσεων είναι η απροθυμία κάποιων ανδρών να φορέσουν προφυλακτικό. Και το πιο συχνό επιχείρημα είναι ότι δεν αισθάνονται άνετα, ή δεν μπορούν να λειτουργήσουν, ή… δεν το ευχαριστιούνται τόσο.

    H Durex επιχειρεί να πείσει τα αρσενικά να φορέσουν προφυλακτικό, με ένα καινούριο “προϊόν” το οποίο θα έχει στην άκρη του μία αλοιφή που ονομάζεται Zanifil και κατορθώνει να αυξάνει την ροή του αίματος στην… περιοχή του ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα αυτή να είναι περισσότερο “έτοιμη και παραγωγική”.

    Ούτε η εταιρία που παράγει το gel, ούτε η Durex έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομα του νέου προφυλακτικού αλλά και την τιμή του. Υπολογίζεται όμως ότι η τιμή του θα είναι αρκετά οικονομική για να μπορεί να το αγοράσει κάθε δύσπιστο στα προφυλακτικά ανδρικό μόριο, αλλά και παράλληλα ισότιμη των υπηρεσιών που προσφέρει.

    Τι λέτε λοιπόν; Θα σας φαινόταν ελκυστικό ένα “ανορθωτικό” προφυλακτικό;

    Πηγή: Businessweek, Gizmodo

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles