20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έσκασαν τα free games του PlayStation Plus για το Μάρτιο!

    Ο Μάρτιος μας χτυπάει την πόρτα και ως είθισται με κάθε νέο μήνα που ξεκινάει έχουμε και τα ανάλογα free games στο PlayStation Plus! Η Sony λοιπόν «κακομαθαίνει» για μια ακόμη φορά τους φανατικούς gamers και έτσι οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τα Sonic Forces και Shadow of the Colossus!  

    Το Shadow of the Colossus πρόκειται για ένα game που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πιο ιστορικά games όχι μόνο για τις κονσόλες της Sony, αλλά για την ιστορία του gaming. Αρχικά το έπος του Fumito Ueda έκανε την εμφάνιση του το 2005 στο PlayStation 2 και στη συνέχεια πέρασε και στις επόμενες γενιές του PlayStation, καθώς κυκλοφόρησαν HD remakes στο PS3 και PS4. H τελευταία έκδοση που μπορείτε να δοκιμάσετε στο PlayStation 4 εάν διαθέτετε μια συνδρομή στο PlayStation Plus αναπτύχθηκε από την Bluepoint Games και ξεχώρισε για τα Ultra HD assets, με τους developers να αλλάζουν πλήρως τα visuals αλλά να διατηρούν το ίδιο ξεχωριστό στυλ στο gameplay με τα επικά boss fights που έγραψαν ιστορία.

    Εκτός από το Shadow of the Colossus, διαθέσιμο θα είναι για όλο το Μάρτιο και το Sonic Forces, μία από τις πιο πρόσφατες περιπέτειες του αγαπημένου μπλε σκαντζόχοιρου, το οποίο ξεχωρίζει για τα τρία διαφορετικά modes που προσφέρει στους gamers, καθώς οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε classic (side-scrolling gameplay), Modern (3D gameplay) και ένα “avatar” mode, στο οποίο οι gamers ελέγχουν για πρώτη φορά τον δικό τους custom χαρακτήρα! Αναμφίβολα και τα δύο games αξίζει να τα… «λιώσετε», χωρίς δεύτερη σκέψη!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles