20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έσκασε η βόμβα! Απολύθηκε ο Henry Cavill και δε θα φορέσει τη μπέρτα του Superman

    Οι fans του Henry Cavill έκλαψαν με μαύρο δάκρυ όταν ανακοινώθηκε ότι ο 39χρονος ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά του Netflix The Witcher, το ηθικό τους όμως αναπτερώθηκε όταν έμαθαν ότι θα φορέσει ξανά τη μπέρτα του Superman και θα ανοίξει μια καινούρια σελίδα στο σύμπαν της DC. Όλα αυτά, μέχρι χτες, που έσκασε η βόμβα! Ο Cavill δε θα επιστρέψει στο ρόλο που τον καθιέρωσε στις καρδιές του κοινού, αφού, όπως ο ίδιος υπονόησε σε σχετική ανάρτηση στα social media, απολύθηκε!

    Πιο συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο ο Henry Cavill δημοσιοποίησε την επιστροφή του στο DC Universe και πραγματοποίησε μάλιστα και guest εμφάνιση στην ταινία Black Adam ως Man of Steel. Όλοι περίμεναν μια νέα ταινία Superman, όμως τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως αναμένονται. Ο ηθοποιός χτες προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

    «Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικώς δεν πρόκειται να επιστρέψω ως Superman. Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ, δεδομένου ότι το στούντιο τον περασμένο Οκτώβρη μού είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον ρόλο… Αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσοι θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη».

    Συνεχίζοντας αναφέρει:

    «Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε….. Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ».

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Ώρα για Avatar: The Way of Water! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles