15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έσκασε νέο trailer του Resident Evil 3 και είναι τέρμα EPIC!

    Το remake του Resident Evil 3 ανήκει αυτή τη στιγμή στα πιο hot games για το 2020 και παρά την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας λόγω του Κορονοϊού, οι gamers περιμένουν πως και πώς να το πιάσουν στα χέρια τους στις 3 Απριλίου που κυκλοφορεί σε PC, Xbox One και PlayStation 4. H Capcom για να μας ζεστάνει λίγο πριν από το μεγάλο release ανέβασε ένα νέο καταιγιστικό trailer του παιχνιδιού, το οποίο είναι γεμάτο από Jill Valentine, τον Carlos, αλλά και το Nemesis που αναμένεται να κλέψει την παράταση!

    Το trailer βέβαια δεν μένει μόνο στο remake του Resident Evil 3, αλλά εστιάζει και στο Project Resistance, το πολλά υποσχόμενο multiplayer-only game που θα κυκλοφορήσει μαζί με το δημοφιλές παιχνίδι με τη μορφή bundle. Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε το trailer καθίσταται σαφής η πρόθεση της Capcom να καταστήσουν το παιχνίδι περισσότερο action-oriented, θυμίζοντας μια κλασική αμερικανική AAA action movie. Τα δε visuals δείχνουν πανέμορφα, όπως επίσης και τα cinematics που φανερώνουν την τρομερή δουλειά που έχουν κάνει οι δημιουργοί της Capcom. Επειδή, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια καμιά φορά… Ας «μιλήσει» καλύτερα το video!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles