18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έσκασε το ΕΠΙΚΟ trailer του Dr. Strange in the Multiverse of Madness! Έφτασε η ώρα των X-Men στο MCU;

    To Superbowl μας έχει συνηθίσει παραδοσιακά στην παρουσίασγη νεών trailers (μεγάλων κινηματογοραφικών blockbusters), καθώς αποτελώντας ένα τεραστίων διαστάσεων τηλεοπτικό γέγονος, αυτό σημαίνει πολλά… μάτια! Για αυτό και για μια ακόμη χρονιά λοιπόν δεν απογοητευτήκαμε, καθώς εκτός από το πρώτο teaser trailer του “τηλεοπτικού” Lord of the Rings, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και ένα νέο trailer του Dr. Strange in the Multiverse of Madness, το οποίο είναι με μια λέξη… ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

    Έχοντας έντονο το στοιχείο του horror (Sam Raimi είναι αυτός), το δεύτερο trailer του μάγου Stephen Strange μας βοηθάει να ρίξουμε μια πιο διεξοδική ματιά στα όσα συμβαίνουν στο κόσμο της νέας ταινίας, η οποία πρόκειται να ξεκλειδώσει το concept του πολυσύμπαντος, δημιουργώντας νέα story arcs τα οποία θα μας ταξιδέψουν σε νέα μονοπάτια φαντασίας. Εκτός από τον απίστευτα dark χαρακτήρα, την ιδιαίτερη παρουσία της Wanda, την εισβολή των σκοτεινών δυνάμεων στο Kamar-Taj  και την America Chavez (τη νέα ηρωίδα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Dr. Strange), το trailer μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά και αυτό γιατί ενδέχεται να σημαίνει την εισαγωγή των Χ-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU)!

    Όλα τα λεφτά είναι στο 1:19, όπου παρουσιάζεται μια πολύ γνώριμη φωνή, η οποία κατά 99% ανήκει στον Professor X (Charles Xavier) των X-Men! Αυτό αυτομάτως συημαίνει την εισαγωγή των μεταλλαγμένων κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel! Με τις φήμες να οργιάζουν, το Dr. Strange 2 φαίνεται να έχει δεχθεί επιρροές και από το animation What If…, καθώς σε αυτό βλέπουμε ακόμη και το concept των ηρώων… zombies! Λέτε τελικά να δούμε και τον Tom Cruise να υποδύεται μια νέα multiversal εκδοχή του… Iron Man, όπως ακούγεται πολύ έντονα; Πραγματικα είμαστε τέρμα ενθουσιασμένοι και ήδη μετράμε αντίστροφα για τις 6 Μαίου που θα γίνει το release της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ας μην σας καθυστερούμε άλλο όμως πατήστε τo play και πάρτε μια γεύση από τη μεγάλη επιστροφή του Dr. Strange 2!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles