14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έσκασε το πρώτο gameplay trailer του Star Wars: Squadrons και είναι… όλα τα λεφτά!

    Μια αναπάντεχα ευχάριστη είδηση περίμενε όλους τους fans του Star Wars στις αρχές της εβδομάδας, καθώς η EA Motive προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Star Wars: Squadrons. Το εν λόγω game δείχνει να έχει κάτι από την παλιά αίγλη των space combat simulations που μεσουρανούσαν στα 90s, το Squadrons δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει τον πνευματικό διάδοχο των εμβληματικών X-Wing Alliance και Χ-Wing vs. TIE Fighter! To πρώτο δείγμα που είχαμε την ευκαιρία να δούμε από το παιχνίδι, δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο cinematic video και τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε και το πρώτο gameplay trailer, έτσι ώστε να πάρουμε μια καλή γεύση για τις δυνατότητες του παιχνιδιού και τους core μηχανισμούς του!

    Στο single-player campaign, οι gamers θα αναλαμβάνουν τις τύχες είτε του Vanguard Squadron που ανήκει στη New Republic, είτε το Titan Squadron που ανήκει στις δυνάμεις της Empire. Στο multiplayer κομμάτι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν πλήρως τα διαστημικά τους σκάφη, όπως επίσης και τις εμφανίσεις των πιλότων τους. Παράλληλα, το concept του customization θα επεκτείνεται και στο εσωτερικό cockpit. Σε ότι έχει να κάνει με το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, εδώ θα υπάρχουν μάχες 5vs.5 με την παραδοσιακή μορφή των διαστημικών dogfights, αλλά και Fleet Battles, στις οποίες οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν για να αποκτήσουν τον έλεγχο του διαστημικού χώρου, μέσα από μια σειρά από διαστημικές αποστολές επίθεσης και άμυνας. Στο τέλος φυσικά το κερασάκι στην τούρτα είναι η καταστροφή των συστημάτων της ναυαρχίδας του αντίπαλο στόλου, με απώτερο σκοπό τη πλήρη καταστροφή της. Οι Fleet Battles δείχνουν να είναι το πιο επικό στοιχείο του παιχνιδιού και θα μπορούν να παιχτούν και σε single-player ή co-op mode, ενάντια στην εχθρική AI.

    Tο Star Wars: Squadrons είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 2 Οκτωβρίου για PC, Xbox One και PS4 και σίγουρα εάν δείτε και το gameplay trailer που ακολουθεί, θα ψηθείτε κι εσείς για τα καλά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles