19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έσκασε βόμβα! Τέλος ο Henry Cavill από το Witcher, νέος Geralt ο Liam Hemsworth!

    Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση που ανέφερε ότι ο Henry Cavill αποφάσισε να αποχωρήσει από το Witcher, αφήνοντας το ρόλο του Geralt of Rivia στον Liam Hemsworth (The Hunger Games, Independence Day: Resurgence). Ο “Superman” σε σχετική ανάρτηση του στα social media ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το γεμάτο ταξίδι του ως Geralt της Rivia ενάντια σε τέρατα και αλησμόνητες περιπέτειες, ολοκληρώθηκε και ότι πλέον πρόκειται να παραδώσει το σπαθί και το μενταγιόν του για την 4η season της δημοφιλούς σειράς. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Liam Hemsworth που αναλάβει να κρατήσει το σκήπτρο του Geralt για τις επόμενες seasons αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

    Ο δε Liam Hemsworth από την μεριά του σε δικό του post, αφού αποδέχθηκε το “κάλεσμα” του Henry Cavill, τόνισε ότι είναι μεγάλη του χαρά που θα αναλάβει το ρόλο του Geralt, καθώς ο ίδιος αποτελεί μεγάλο fan της δημοφιλούς σειράς του Netflix, των games και των βιβλίων. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Cavill για τον εξαιρετικό τρόπο με τόν οποίο απέδωσε την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του Geralt στην μικρή οθόνη. Αναμφίβολα, ο Cavill θα λείψει και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον άλλον ηθοποιό να αποδίδει τον White Wolf με τόση πιστότητα όπως εκείνος. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να κάνουμε τη σύγκριση όταν κυκλοφορήσει η season 4 της σειράς (μάλλον το 2025). Τα γυρίσματα της 3ης season (που θα είναι η τελευταία του Herny Cavill στο ρόλο του Geralt) ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε, με το release της 3ης season του Witcher να είναι προγραμματισμένο για το καλοκαίρι του 2023.

    Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα εάν ο Hemsworth θα είναι καλός στο ρόλο, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο “Superman” θα μας λείψει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles