17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Αφού κατάφερε να βρεθεί στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες πρεμιέρες στην ιστορία του HBO, η σειρά «The Last of Us» κατάφερε να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο κοινό και να πετύχει ακόμη ένα ρεκόρ στη συνδρομητική υπηρεσία.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Nielsen και τα δεδομένα της Warner Bros. Discovery, 5,7 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο στο HBO και HBO Max. Το νούμερο αυτό φανερώνει αύξηση της τάξεως του 22% σε σχέση με τα 4,7 εκατομμύρια τηλεθεατών της προηγούμενης Κυριακής που πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα. Βέβαια, η Warner Bros. Discovery ανέφερε ότι μέσα σε 2 μόλις μέρες από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο το 1ο επεισόδιο, το παρακολούθησαν 10 εκατομμύρια τηλεθεατές.

    Το άλμα αυτό που σημειώθηκε από την πρεμιέρα μέχρι το 2ο επεισόδιο αποτελεί τη μεγαλύτερη αύξηση τηλεοπτικού κοινού σε original σειρά που έχει σημειωθεί ποτέ στο HBO.

    H δημοτικότητα του «The Last of Us», βέβαια, δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, αφού πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά ενός μεγάλου τίτλου video game που πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

    Διαβάστε επίσης:

    Επική περιπέτεια με ποδήλατο στο Season: A Letter to the Future (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles