14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Esports και Online στοίχημα: Tips για έξυπνο παιχνίδι στο διαδίκτυο

    Τα Esports έχουν εισβάλει δυναμικά στην βιομηχανία του διαδικτυακού στοιχήματος προσελκύοντας επάνω τους τα βλέμματα τόσο των παικτών όσο και των Bookmakers. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για τζίρους πάνω από 200 δις δολάρια μέχρι το 2027 και φυσικά τα esports αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο online στοίχημα. Γνωρίστε τη Novibet και την μεγάλη γκάμα σε Esports που προσφέρει για να μην χάνεις στιγμή από τις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό. Αν θες να είσαι στην πλευρά των νικητών δες χρήσιμες πληροφορίες και έξυπνα tips που θα βελτιώσουν το παιχνίδι σου.

    Τι ακριβώς είναι τα Esports;

    Τα Esports ή αλλιώς Ηλεκτρονικά Αθλήματα αποτελούν ένα σύνολο παιχνιδιών που διεξάγονται με τη βοήθεια υπολογιστών ή άλλων παιχνιδομηχανών σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τα Esports διεξάγονται ανάμεσα σε 2 ή περισσότερα μεμονωμένα άτομα καθώς και ανάμεσα σε ομάδες. Η παρουσία επαγγελματιών παικτών τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητα των παιχνιδιών και έχει οδηγήσει στη διεξαγωγή μεγάλων event σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημαντικοί χορηγοί έχουν δώσει την απαραίτητη ώθηση στα esports δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να βελτιωθούν οι επιδόσεις τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

    Τα δημοφιλέστερα esports στο online στοίχημα

    Εκμεταλλευόμενα την παύση για μεγάλο χρονικό διάστημα των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω της Πανδημίας του Covid-19, τα Esports κατάφεραν να καθιερωθούν στη συνείδηση των παικτών του στοιχήματος. Η διεξαγωγή επιμέρους τουρνουά αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στα ηλεκτρονικά αθλήματα. Απόδειξη της αποδοχής που απολαμβάνουν η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων σε προσεχείς διοργανώσεις.

    Οι Bookmakers φιλοξενούν πολλά από τα esports στις πλατφόρμες τους προσφέροντας ποικιλία στοιχημάτων σε κάθε ένα από αυτά. Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που θα βρείτε στο διαδίκτυο είναι τα

    • LeagueofLegends (LoL)
    • Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
    • DotA 2 (Defense of the Ancients 2)
    • FIFA
    • Starcraft 2

    Αρκετά από αυτά είναι παιχνίδια πολλαπλών παικτών σε αρένες μάχης. Ανάμεσά τους και το γνωστό σε όλους FIFA με ποδοσφαιρικές ομάδες και πολλά στοιχεία από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η στρατηγική, το καθαρό μυαλό και φυσικά η εξοικείωση με τις παιχνιδομηχανές είναι τα μεγάλα όπλα των παικτών στον δρόμο προς την κορυφή.

    Η διεξαγωγή σημαντικών διοργανώσεων έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για στοιχηματισμό στο διαδίκτυο. Μεγάλοι τζίροι πονταρισμάτων συνοδεύουν κάθε τουρνουά και το ενδιαφέρον παικτών και ομάδων εκτοξεύεται κατακόρυφα. Τεράστια έπαθλα περιμένουν τους νικητές που δεν μπορεί να είναι άλλοι από επαγγελματίες παίκτες με εξαιρετικές ικανότητες στο είδος τους.

    Χρήσιμα tips για πετυχημένο παιχνίδι στο διαδίκτυο

    Η εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής σε κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την έκβαση ενός αγώνα. Πρόκειται για παιχνίδια που η σωματική διάπλαση και η φυσική δύναμη δεν έχουν καμία επιρροή στο αποτέλεσμα καθώς τα πάντα κρίνονται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας. Κάθε παιχνίδι απαιτεί ξεχωριστή στρατηγική και θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνεστε στο κομμάτι αυτό.

    Ο σωστός εξοπλισμός κάνει τη διαφορά στα esports. Είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι μπροστά σε μία οθόνη με καλά γραφικά, πλούσια χρώματα και εξαιρετική ανάλυση και διαφορετικό να παίζεις σε οθόνες χαμηλότερων προδιαγραφών. Χειριστήρια, πληκτρολόγια, ακουστικά και κάθε είδους εξοπλισμού θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις ενός τόσο ανταγωνιστικού αθλήματος.

    Η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό την ώρα του παιχνιδιού είναι παράγοντες που μπορεί να κάνουν την διαφορά στην εξέλιξη ενός αγώνα. Οι επαγγελματίες παίκτες συνήθως διαλογίζονται ή επιλέγουν δίπλα τους πράγματα που μπορούν να χαλαρώσουν το μυαλό τους. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και τη στρατηγική σου από την αρχή μέχρι το τέλος και να μην αφήσεις τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή.

    Φυσικά όλα εξαρτώνται από την σκληρή προπόνηση και την επιμονή που δείχνουν οι παίκτες σε καθημερινή βάση. Τίποτα δεν έρχεται τυχαία ειδικά σε υψηλό επίπεδο. Ακόμα όμως και αν δεν καταφέρετε να γίνεται επαγγελματίας παίκτης να θυμάστε πως τα esports προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε όσους ασχολούνται μαζί τους καθημερινά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles