19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Εργαστήρι με θέμα: Σχέδιο Χορηγιών για Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Καινοτομίας – Ετοιμασία Αιτήσεων στην πράξη

    etek ergastiri

    Το ΕΤΕΚ, με πρωτοβουλία της  Κυπριακής Πλατφόρμας για την Έρευνα και Τεχνολογία στις Κατασκευές (ΠΕΤΕΚΚ), διοργανώνει πρακτικό Εργαστήρι με θέμα «Σχέδιο Χορηγιών για Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Καινοτομίας – Ετοιμασία Αιτήσεων στην πράξη».

    Βασικοί στόχοι του Εργαστηρίου είναι η ανάλυση και η επεξήγηση του Σχεδίου, η παροχή διευκρινήσεων και πρακτικών παραδειγμάτων σχετικά με τη συμπλήρωση του Εντύπου Αίτησης Επιχείρησης και του Εντύπου Αίτησης Έργου, καθώς και η παροχή διευκρινήσεων σε σχέση με το συνοδευτικό υλικό που απαιτείται να υποβληθεί.

    Σκοπός του Σχεδίου είναι η υποστήριξη και ενίσχυση υφιστάμενων και νεοσύστατων επιχειρήσεων που επενδύουν στην έρευνα και την καινοτομία, για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών τα οποία προγραμματίζουν να διαθέσουν στην αγορά και/η καινοτόμων διεργασιών και διαδικασιών στην παραγωγή των προϊόντων τους.

    Το Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 (ώρα 2.00 μ.μ) στο Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Κέντρο του ΕΤΕΚ στην Λευκωσία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles