22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    “Eternals”: Για την χειρότερη ταινία της Marvel μιλούν οι πρώτες κριτικές

    Οι ανησυχίες για νέα ταινία της Marvel Eternals, είχε ξεκινήσει καιρό τώρα, από το πρώτο τρέιλερ. Οι αθάνατοι Eternals, οι παντοδύναμοι ήρωες που προστατεύουν την γη εδώ και χιλιάδες χρόνια, αναφέρουν ότι «τόσα χρόνια δεν είχαν παρέμβει στα γεγονότα της γης, μέχρι τώρα». Αυτό δημιούργησε διάφορα ερωτήματα στους fans, καθώς ποια απειλή είναι πιο σημαντική από αυτή του Thanos, ο οποίος αφάνισε την μισή ζωή όχι μόνο από τον γαλάζιο πλανήτη (τον οποίον ορκίστηκαν να φυλούν) αλλά από ολόκληρο το σύμπαν; H ταινία δίνει την εξήγησή της στον λόγο που τα όντα αυτά δεν επενέβησαν κατά το snap, δεν έφτασε όμως για να πείσει τους κριτικούς. Διαβάσαμε μεταξύ άλλων για μία ταινία που απέτυχε να αγγίξει τις προσδοκίες που είχε θέσει, για μία ιστορία μπερδεμένη που δεν πήγαινε κάπου συγκεκριμένα ενώ οι αρνητικότερες εκ των αξιολογήσεων μιλούν για μία εμπειρία… βαρετή. 

    Αυτός και άλλοι λόγοι οδήγησαν στο γεγονός να είναι σήμερα, λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της, η ταινία με τις χειρότερες κριτικές του MCU (του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel). Μερικοί το χαρακτήρισαν χειρότερο ακόμη και από το Thor: Dark World, το οποίο κριτικοί και κοινό συμφώνησαν πως δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της Marvel.

    Eternals

    Ωστόσο, ένα από τα θετικά που μπορούμε να διακρίνουμε στις πρώτες κριτικές που καταχωρήθηκαν στο Rotten Tomatoes, είναι ότι η ταινία διαφέρει σημαντικά από τις υπόλοιπες ταινίες της Marvel, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει. Πιθανόν αυτό να ευθύνεται στην σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ Chloe Zhao,  η οποία επέμεινε πολύ να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φυσικές τοποθεσίες και props, αντί για CGI υλικό, ώστε να έχει έναν πιο ‘οργανικό’ αέρα η ταινία.

    Επίσης, μερικοί μίλησαν για χαρακτήρες αδιάφορους και χωρίς εξέλιξη, παρά το all-star cast που περιλαμβάνει «δυνατά» ονόματα όπως: Angelina Jolie, Richard Madden, Kit Harington, Salma Hayek και Gemma Chan.

    Τέλος, την εμφάνισή τους έκαναν και μερικές επιτηδευμένα κακές κριτικές, καθώς σύμφωνα με τους πρώτους που είδαν την ταινία, υπάρχει φιλί μεταξύ χαρακτήρων του ίδιου φύλου, γεγονός που ενόχλησε τους πιο συντηρητικούς fans της Marvel.

    Δείτε το τρέιλερ της τελευταίας προσθήκης στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, Eternals, πριν την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles